Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

De Bonte Wever Assen in Assen

  BedrijfsnaamDe Bonte Wever Assen


  StraatStadsbroek
  Huisnummer17
  PlaatsAssen
  Postcode9405 BK
  Telefoon0592-356000
  Fax0592-303715
 

  Provincie

Drenthe

  Website

http://www.debontewever.nl
  Contact
Contact opnemen met De Bonte Wever AssenInformatie

Viersterrenhotel De Bonte Wever is gelegen direct naast het Asserbos, aan de rand van Assen. Als hotelgast kunt u genieten van een subtropisch zwem- en saunaparadijs compleet met kruidenbaden, golfslagbad, sauna, whirlpool, een glijbaan, buitenbad met ligweide en wildwaterkreek, een professioneel fitnesscentrum, gezellige barretjes en meer...


In de Bonte Wever biedt u uw zakelijke relaties en medewerkers onder ons nieuwe credo ‘feel good, have fun’ een andere beleving van vergaderen en netwerken. U combineert het zakendoen, uw congres, evenement of bijeenkomst met een heerlijke overnachting in ons comfortabele hotel. Of natuurlijk met tal van faciliteiten die van uw businessdag een ontspannen, zinvolle dag maken. U kunt uw dagen bijvoorbeeld beginnen, afwisselen of eindigen met diverse sportieve mogelijkheden. Van zwemmen en fitness tot zelfs schaatsen en outdoor sporten in de mooie omgeving. De Bonte Wever ligt direct aan n van de oudste bossen van Drenthe. Ook is er veel te beleven op cultureel gebied.

Andere pluspunten...
Wij bieden u de keuze uw bijeenkomst zelf te organiseren of de organisatie gedeeltelijk of compleet uit handen te geven aan onze ervaren medewerkers van de afdeling reserveringen. Laat u verrassen door hun jarenlange ervaring en creatieve ideen! De Bonte Wever is goed bereikbaar en biedt ruime parkeermogelijkheden, het gehele jaar door. Onze tarieven en prijzen zijn aantrekkelijk en bovendien kunt u gratis gebruikmaken van WIFI.
 

Fotos


_MGL7308.jpg _MGL7468.jpg
Aanzicht_aangepast.jpg AC0H0296.jpg
Bedrijven: 4532