Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

ALFEN BV in Almere

  BedrijfsnaamALFEN BV


  NaamICU
  VoornaamALFEN
  StraatHefbrugweg
  Huisnummer28
  PlaatsAlmere
  Postcode1332 AP
  Telefoon036-5493400
  Fax036-5493409
 

  Provincie

Flevoland

  Website

http://www.alfen.comInformatie

ALFEN B.V., gevestigd in Almere, is marktleider in Nederland op het gebied van transformatorstations en levert al decennia lang producten en diensten aan voornamelijk energiebedrijven en de glastuinbouw. Het leveringsprogramma van ALFEN is verdeeld over 5 productgroepen. Transformatorstations, projecten, speciale producten, service en stations automatisering. ALFEN is trendsetter en initiatiefnemer om te komen tot het transformatorstation van de toekomst, waar veel intelligentie in een station wordt geÔntegreerd. Daarnaast is de onderneming onder de naam ICU actief met het ontwikkelen en produceren van laadpunten voor elektrische auto’s. 

ALFEN heeft in 2007 de eerste stappen gezet in de ontwikkeling van de specifieke techniek die nodig is om elektrische auto’s te kunnen opladen. Daarnaast speelt ALFEN een bepalende rol in het creŽren van een infrastructuur die gericht is op het groot maken van elektrisch rijden op internationaal niveau.

Alfen is marktleider in Nederland en speelt een leidende rol in het verder ontwikkelen van deze markt. In 2011 werden de eerste duizend oplaadpunten afgeleverd en werd een tweede vestiging voor de productie van de laadpalen in juli  geopend.

In 2011 werd ALFEN ook benoemd tot onderneming van het jaar in Almere en heeft zij de maatschappelijke rol van ambassadeur duurzaam ondernemen op zich genomen.

www.alfen.com

www.icu-charging-stations.com

Fotos


logo_alfen_rgb.jpg
Bedrijven: 4515