Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Ozer Taxi Lelystad in Lelystad

  BedrijfsnaamOzer Taxi Lelystad


  NaamOzer
  VoornaamM
  StraatAssumburg
  Huisnummer51
  PlaatsLelystad
  Postcode8226 RA
  Telefoon0630018662
  Fax0630018662
 

  Provincie

Flevoland

  Website

http://ozertaxilelystad.nl/HomeTaxiLelystad.php
  Contact
Contact opnemen met Ozer Taxi LelystadInformatie

Een ontspannen reis begint bij met Ozer Taxi Lelystad. Wij vervoeren u, uw gezin en uw collega’s naar iedere bestemming binnen Europa. Wij staan altijd klaar voor uw reis naar Schiphol of een andere luchthaven en halen u bij aankomst weer op. 

Er kan diverse reden zijn waarom u met de taxi vervoerd zou willen worden. Bel ons en wij zorgen ervoor dat u op de juiste plaats van bestemming komt. 

Naast het particuliere vervoer verzorgen wij ook zakelijk vervoer. Laat ons uw zakenrelatie vervoeren en u weet zeker dat zij goed op de plaats van bestemming aankomen. Uw zakelijke relatie is de onze. Wij zullen uw tijdelijke visitekaartje zijn door uw relatie veilig, comfortabel en in luxe te brengen naar zijn/haar eindbestemming. Wij nemen deze taak bijzonder serieus. Wij zullen de aankomst -en vertrektijden op Schiphol of andere stations controleren om uw relatie op te halen. Wij zorgen ervoor dat uw relatie niets tekort komt aan service.

Wij bieden de volgende taxi diensten: 
•Straattaxi
•Contract vervoer
•Schiphol Service
•Directievervoer
•Hoteltaxi

Ozer Taxi Lelystad verzorgt vervoersdiensten per taxi in Lelystad en omgeving. Ozer Taxi Lelystad is een jong en dynamisch taxibedrijf met gediplomeerde chauffeurs die veel ervaring hebben in de taxibranche. Wij zijn betrouwbare partner voor het vervoeren van personen in de breedste zin van het woord.

Ozer Taxi Lelystad is de goedkoopste taxi vervoerbedrijf in Lelystad, die u naar Schiphol, Amsterdam, Almere, Utrecht, Hilversum etc. brengt. De lage prijzen gelden alleen bij reservering. Tel: 06- 30 01 86 62           E-mail: ozertaxi@hotmail.com

Fotos


Ozer_Taxi_Lelystad.jpg
Bedrijven: 4569