Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Salsapunt in Almere

  BedrijfsnaamSalsapunt


  NaamSalsapunt
  VoornaamSederick & Evie
  StraatWalmolenstraat
  Huisnummer3
  PlaatsAlmere
  Postcode1333 BZ
  Telefoon0622079573
  Fax0622079573
 

  Provincie

Flevoland

  Website

http://www.salsapunt.nlInformatie

Welkom bij Salsadansschool Salsapunt!

Salsapunt is een gezellige en professionele salsadansschool waar salsalessen worden gegeven voor beginners t/m vergevorderden. Tijdens de cursussen ligt de nadruk op gezelligheid, goede technieken, styling en het gebruik van de muziek.

Tijdens de salsacursussen staat salsa centraal. Wij geven les in LA stijl Salsa en Cubaanse Salsa. Dit omdat dit de twee meest populaire dansen zijn in het uitgaanscircuit. Ook laten we je tijdens de cursussen kennismaken met andere Caribische dansen zoals merengue, bachata, rueda de casino, mambo on2 en cha cha cha.

Alle cursussen worden gegeven door docenten die fulltime met salsa bezig zijn. Dit garandeert kwaliteit en professionaliteit. De docenten hebben allen als doel om jou op een leuke mannier salsa te leren en te laten genieten van salsa als dans en muziek. Allemaal volgen zij ons unieke lesprogramma gebaseerd op de internationale standaarden en onze jarenlange ervaring.

Naast de cursussen verzorgen wij ook privélessen, workshops, shows & demonstraties. Tevens zullen wij binnenkort een maandelijkse Salsa Matinee gaan organiseren.

We hopen je snel een keer te mogen verwelkomen in onze dansstudio!

Saludos,

Sederick & Evie

Fotos


salsapunt_groot_copy.jpg
Bedrijven: 4536