Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Verkeersschool MiJa in Oosternijkerk

  BedrijfsnaamVerkeersschool MiJa


  StraatDoktersfiif
  Huisnummer8
  PlaatsOosternijkerk
  Postcode9137 RW
  Telefoon0613428184

  Provincie

Friesland

  Website

http://www.verkeersschoolmija.nl
  Contact
Contact opnemen met Verkeersschool MiJaInformatie

Vrijblijvende Proefles
Op zoek naar een rijschool? Dan is het altijd handig om te weten hoe een rijschool werkt. Daarom raden wij altijd van te voren een proefles aan. Zo kun je ervaren hoe het is om te rijden bij ons. Onze proefles is gemakkelijk aan te vragen via onze site. Ook kun je een mail sturen naar info@verkeersschoolmija.nl met daarin je gegevens zodat wij meestal dezelfde dag nog contact met je op kunnen nemen voor het plannen van de proefles.

Extra Korting speciaal voor Studenten!
Je rijbewijs halen en ben je student? Dan krijg je extra korting bij ons. Zowel op de gehele pakket prijzen als op de losse lessen. Kijk voor het gehele overzicht op onze site.

(Examen) Locaties
Verkeersschool MiJa is gevestigd te Dokkum. Wij hebben als examen locaties Groningen, Winschoten en Leeuwarden. Ook is er de mogelijkheid om theorieles te volgen op onze vestiging te Dokkum.

Onze Website
Het behalen van je rijbewijs is een grote stap in je leven. Daarom ga je bij het kiezen van jouw rijschool, niet over één nacht ijs. Op onze website vind je o.a. meer informatie over hoe wij les geven, in welke lesauto, wat de tarieven zijn van de rijopleiding.


Fotos


lesauto_autorijschool_MiJa_te_Dokkum.jpg
Bedrijven: 4515