Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

AKG Opleidingen in gegeven!

  BedrijfsnaamAKG Opleidingen


  NaamAl onze
  Voornaamcursussen
  Straatworden
  Huisnummerin heel
  Plaatsgegeven!
  PostcodeNederland
  Telefoon088-3962691
  Fax084-7154279
 

  Provincie

Gelderland

  Website

http://www.akgopleidingen.nlInformatie

Alles onder één dak!
AKG Opleidingen is een instituut waar u alle opleidingen van bijna alle 'merken' onder één dak kunt vinden én volgen! Cursussen van bedrijven als: Adobe, Altiris, AutoDesk, Bell Labs, Bentley Systems, Borland, Cisco, Citrix, Comptia, Crystal Reports, Lotus, LSSO, MacroMedia, Microsoft, Novell, Prosoft/CIW, Software AG, Sun en Wise kunt bij ons vinden. U kunt dus bij ons terecht voor cursussen van 'Access' tot 'Zakelijk telefoneren' en van 'ADR' tot 'Zijlader', en alles wat daar tussen zit.
Een paar voorbeelden: Access, AutoCAD, BHV, C#, C++, Cobol, Coreldraw, Delphi, Dreamweaver, Excel, FrontPage, Heftruck en Reachtruck, Illustrator, ITIL, Java, KlantgerichttelefonerenMCSE, .NET, Outlook, Pagemaker, Photoshop, PHP, PowerPoint, MicroStation, MS Project, Publisher, Prince2, Ruby, TMap, Unix, VCA, Word, XML.
Voor een volledig overzicht kunt u terecht op onze website.

Klein of groot bedrijf...
Kleine, middelgrote en grote bedrijven, uitzendbureaus, reïntegratiebedrijven en particulieren: men weet ons te vinden als het gaat om kwaliteit, en veel flexibiliteit! En, prettig om te weten: of uw bedrijf 2 of 20000 medewerkers heeft, en of u 1 of 100 cursisten per jaar een cursus laat volgen... Met 1 cursist krijgt u bij ons net zoveel aandacht als met 100! En terecht!!!

Locaties in heel Nederland!
Wij geven in heel Nederland op diverse locaties les. Vraag er naar, er is altijd wel een locatie bij ú in de buurt!

In-company
In-companytrainingen kunt u op uw bedrijf letterlijk in iedere plaats in Nederland volgen. En ook geven wij bij u thuis les! En ja: ook voor één cursist komen wij lesgeven! Géén files, géén blaadjes op de rails... Gewoon een cursus volgen bij u op het bedrijf of bij u thuis. Over gemak gesproken. En de prijs? Die blijft hetzelfde! Dus méér service, voor hetzelfde geld... Waar komt u dát nog tegen?

Flexibiliteit
U wilt ruime openingstijden? Terecht!
Dus zijn die bij AKG Opleidingen standaard aan de ruime kant: maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur! Sluitingen in verband met vakanties kennen we niet, zodat we dus het hele jaar bereikbaar zijn en u dus het hele jaar cursussen kunt volgen.

Korting!
Weten met hoeveel korting u een cursus kunt volgen? Vergeet dan niet op onze site te kijken.
U heeft namelijk in veel gevallen recht op wel zéér aantrekkelijke kortingen!

Doen of niet doen?
Vraagt u zich af of u nog wel moet blijven investeren in het opleiden van uw medewerkers? Niemand weet immers hoe de economie zich de komende tijd zal ontwikkelen? De ervaring leert echter dat het juist in déze tijd belangrijk is om aandacht te besteden aan de ontwikkeling en training van uw medewerkers. Goed opgeleid personeel bepaalt immers voor een groot deel de waarde van uw onderneming, en geeft u daardoor een voorsprong op de concurrentie en op de ontwikkelingen in de markt. Ook blijven opgeleide medewerkers gemotiveerd en trouw aan hun bedrijf. 'Het mes snijdt dus aan twee kanten' indien u investeert in uw medewerkers, hoe onzeker de toekomst ook mag zijn. De opleidingsadviseurs van AKG Opleidingen adviseren u graag over de mogelijkheden om het kenniskapitaal in uw organisatie te waarborgen voor de toekomst. 'Meedenken met de klant' en 'flexibiliteit' zijn daarbij belangrijke onderdelen van onze aanpak.

Fotos


AKG_logo_2005_309x143.jpg
Bedrijven: 4530