Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

BMI-Espresso, wij zijn 1 in koffie in Gendringen

  BedrijfsnaamBMI-Espresso, wij zijn 1 in koffie


  NaamBussink
  VoornaamR.
  StraatLangenhorstweg
  Huisnummer5 a
  PlaatsGendringen
  Postcode7081 AC
  Telefoon06-53420975
  Fax0315-744030
 

  Provincie

Gelderland

  Website

http://www.koffiewereld.nlInformatie

BMI-Espresso levert koffieautomaten aan bedrijven, organisaties, horeca en particulieren met bijbehorende ingrediŽnten zoals koffie, thee, suiker, melk, cacao, melktopping, hygiŽneproducten en soep.
Dit geldt ook voor aanverwante artikelen zoals koffiebekers, roerstaafjes, suiker- en  melkstaafjes .

U kunt bij BMI-Espresso terecht voor alle type koffieautomaten: vriesdroog-, freshbrew- en bonenautomaten. Verder zijn we ook leverancier van de Bussink Koffie-ingrediŽntenlijn.

 

Heeft u al een koffieautomaat en  is deze niet geleverd door  BMI-Espresso?  In de meeste koffiemachines gaat ook Bussink koffie. Vraag vrijblijvend een offerte aan. In veel gevallen kunnen wij ook de service en het onderhoud van de koffieautomaat overnemen.

 

Wat ook fijn is om te weten dat u bij BMI-Espresso slechts 1 contactpersoon  (Robin Bussink) heeft  voor verkoop, advies,  leveringen van ingrediŽnten en onderhoud van de automaten.

 

Voor koffieautomaten, ingrediŽnten (zoals koffie, thee, soep en chocolademelk) bent u bij BMI-Espresso aan het juiste adres. Voor vragen of een persoonlijk advies  kunt u mij mobiel bellen op 06-53 42 09 75 of u kunt mij mailen via robin@koffiewereld.nl

 

Ook is het mogelijk om direct te bestellen in onze webwinkel: www.koffiewereld.nl

 

Fotos


bmi_espressotwitterfacebook.jpg
Bedrijven: 4530