Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Medisch Centrum de Veluwe in Apeldoorn

  BedrijfsnaamMedisch Centrum de Veluwe


  StraatArnhemsweg
  Huisnummer2b
  PlaatsApeldoorn
  Postcode7331BK
  Telefoon055-5385555
  Fax055-5385556
 

  Provincie

Gelderland

  Website

http://www.mcdeveluwe.nl
  Contact
Contact opnemen met Medisch Centrum de VeluweInformatie

Medisch Centrum de Veluwe

Wie zijn wij

Medisch Centrum de Veluwe (MCV) is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) en is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wij bieden zorg aan patiŽnten met een maag-, darm- en leveraandoening. Deze zorg bestaat uit enerzijds poliklinische spreekuren en anderzijds endoscopisch onderzoek in dagbehandeling. Onder dit endoscopisch onderzoek valt bijvoorbeeld het uitvoeren van een coloscopie of het behandelen van aambeien.

Elk mens mag in Nederland, uitgaande van een reŽle zorgbehoefte, goede zorg verwachten op relatief korte afstand van zijn woonplaats. Medisch Centrum de Veluwe wil het specialistisch centrum met oog voor detail zijn in een mensgerichte omgeving dicht bij huis.

Medisch Centrum de Veluwe richt zich niet alleen op diagnostiek maar heeft ook een grote chronische praktijk.


Het medisch team

egelmatige contacten met verwijzers (vooral huisartsen) zorgen ervoor dat informatie-uitwisseling over onderzoek en behandeling op een snelle en efficiŽnte wijze plaatsvindt. MCV heeft een samenwerkingsverband met ziekenhuis De Gelderse Vallei te Ede-Wageningen en met het Gelre Ziekenhuis te Apeldoorn. Daardoor kunnen, indien noodzakelijk, chirurgische ingrepen worden verricht. Bovendien kan door deze samenwerking aan ernstige zieke patiŽnten of patiŽnten met complexe aandoeningen, klinische zorg worden aangeboden. Snelle complete zorg, een open blik, deskundige en betrokken professionals, goede fysieke en digitale bereikbaarheid, dat is de visie van MCV. PatiŽnten die ons bezoeken voor een behandeling zijn verzekerd van goede en veilige zorg zonder wachtlijsten. Deze zorg wordt gedekt door de zorgverzekeraars.Ons medisch  team bestaat uit maag-, darm-, leverartsen en gespecialiseerde verpleegkundigen, die in een multidisciplinaire aanpak een behandelplan samenstellen.

Eťn van de redenen dat MCV een snelle, complete zorg biedt, is het inzetten van gespecialiseerde verpleegkundigen. Zij begeleiden patiŽnten zowel op de polikliniek als tijdens de onderzoeken, dragen zorg voor toediening van intraveneuze medicatie en zijn eerste aanspreekpunt voor de chronische patiŽnt.

 Fotos


keurmerk_vms_zkn.jpg Logo_voor_facebook_2.jpg
Bedrijven: 4530