Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Organizational Development Consultancy BV in Apeldoorn

  BedrijfsnaamOrganizational Development Consultancy BV


  NaamRemie
  VoornaamRob
  StraatMauvestraat
  Huisnummer191
  PlaatsApeldoorn
  Postcode7312LZ
  Telefoon0646158118

  Provincie

Gelderland

  Website

http://www.blendedcoaching.com
  Contact
Contact opnemen met Organizational Development Consultancy BVInformatie

Organizational Development Consultancy BV
voert twee labels te weten;

- Blended Coaching Consultancy www.blendedcoaching.com
(reorganisatie, verander trajecten, organisatie onderzoek, gedragsverandering)

- PMI-Group www.pmi-group.nl
(fusie, overname, investering, begeleiding)

Blended Coaching – organisatievernieuwing door sociaal leren is voor iedereen die competentie- en talentontwikkeling in zijn of haar organisatie in lijn wil brengen met de bedrijfsstrategie, een transitie wil maken naar nieuwe werkmethoden, alles wil weten van nieuwe leer- en coachingsmethodieken en hoe organisaties het competitieve vermogen van hun bedrijf kunnen vergroten.

Het basisprincipe is dat werknemers zich tegenwoordig bevinden in een 24/7 informatiemaatschappij en gewend zijn te manoeuvreren in een multimediale omgeving. Voorheen werden de krant of het journaal als enige bron van waarheid beschouwd. Tegenwoordig zijn werknemers gewend zelf naar informatie te zoeken. Hiervoor gebruiken ze informatiedragers en -kanalen als audio, video, internet, chatten, sharing en selfpublishing. De rol van een organisatieadviseur bij geplande gedragsverandering is echter dezelfde gebleven. En werknemers doorlopen nog steeds dezelfde fasen bij leren en ontwikkelen. De inhoud van de fasen is echter persoonlijk en welke mix van methodieken en middelen werkt, verschilt per persoon. Zo is het principe van ‘Blended Coaching’ ontstaan met voor iedereen een eigen mix. Dit resulteert in de meest efficiŽnte, persoonlijke leermethode.

‘Blended Coaching’ gaat ervan uit dat medewerkers zelf bepalen wanneer, hoe, waar en in welk tempo ze leerstof tot zich nemen. Daarnaast delen ze on- en offline hun leerervaringen met elkaar. Een ander kenmerk van sociaal leren is ‘leren door te doen’ in plaats van door alleen theorie tot zich te nemen.

Het nieuwe informatietijdperk vraagt om een andere leermethode. Veel organisaties houden vast aan de traditionele manier: een boek waarin alle theorie te vinden is. Maar door de inzet van huidige middelen als internetapplicaties, sociale netwerken en mobiele apparatuur zijn er veel meer mogelijkheden om leerstof tot je te nemen. Deze manieren zijn veel efficiŽnter.

Specialties

development, consultancy, interventie, ontwikkeling, leerpad, organisatieadvies, organisatieonderzoek, e-coaching, training

 

Fotos


blended_coaching_consultancy.jpg
Bedrijven: 4517