Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Tuxis Internet Engineering V.O.F. in Ede

  BedrijfsnaamTuxis Internet Engineering V.O.F.


  NaamSchouten
  VoornaamJ.M.
  StraatFrankeneng
  Huisnummer110B
  PlaatsEde
  Postcode6716AA
  Telefoon0318-200208

  Provincie

Gelderland

  Website

https://www.tuxis.nl/
  Contact
Contact opnemen met Tuxis Internet Engineering V.O.F.Informatie

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Wie zijn zakelijke internet onderbrengt bij Tuxis Internet Engineering, ontdekt dat internet méér is dan internet. Wij bieden het MKB hoogwaardige, snelle, soepele, veilige en betrouwbare internetverbindingen die voldoen aan de meest actuele normen. Dat is essentieel, zeker wanneer u in uw bedrijfsvoering afhankelijk bent van online applicaties. Maar Tuxis Internet Engineering gaat verder waar internet ophoudt.

Wij schrijven SERVICE met hoofdletters. Tuxis Internet Engineering staat écht voor u klaar. Onze internettechneuten doen niets liever dan hun kennis en ervaring in de praktijk brengen. Wij onderhouden zeer directe en dus efficiënte communicatielijnen met onze klanten en lossen eventuele problemen snel en goed voor u op.

Tuxis Internet Engineering is uitermate FLEXIBEL. Wij zijn een relatief kleine, wendbare organisatie die zich snel aanpast aan nieuwe situaties. Bovendien zijn uw gegevens bij Tuxis Internet Engineering in veilige handen en wij houden ons aan de afspraken. Ook VEILIGHEID en BETROUWBAARHEID in hoofdletters dus.

Mocht u denken dat Tuxis Internet Engineering een dure ISP is, dan heeft u het mis. Onze prijzen zijn zeer concurrerend; de extra’s vinden wij vanzelfsprekend. Ontdek zelf hoe internet wij zijn en neem contact met ons op.

Fotos


header.jpg
Bedrijven: 4532