Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Fiscaler Belastingadvies in Groningen

  BedrijfsnaamFiscaler Belastingadvies


  NaamHaan
  VoornaamJohan
  StraatHaddingestraat
  Huisnummer35a
  PlaatsGroningen
  Postcode9711 KC
  Telefoon0612938801

  Provincie

Groningen

  Website

http://www.fiscaler.nlInformatie

Wilt u nu eindelijk eens antwoord op uw fiscale vraagstuk of duidelijkheid over uw huidige of toekomstige fiscale situatie? Zijn de huidige tarieven voor fiscaal advies te hoog geworden? Wij kunnen u helpen, want wij zijn Fiscaler.

Fiscaler Belastingadvies is een jong en gedreven advieskantoor gevestigd in Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering aan het MKB, particulieren en het uiteenlopende fiscale spectrum tussen beide.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn heeft Fiscaler drie speerpunten: snel, voordelig belastingadvies met een hoge kwaliteit. Snel door de moderne manier van werken, voordelig door een aangeboren aversie tegen overbodige extra's en een hoge kwaliteit door onze fiscaal juristen. Wij kunnen u en uw bedrijf de zorgen die u op het gebied van fiscale zaken heeft volledig uit handen nemen.

Fiscaler Belastingadvies is werkzaam in heel Nederland en biedt naast fiscale kennis geen administratieve diensten aan. Voor uw administratie of verslaggeving verwijzen wij u graag naar een aangesloten administratie- of accountancykantoor die de voordelen van Fiscaler al heeft ervaren.

Wij vullen thans het dienstenpakket van vele administratie- en accountancykantoren aan met hoogwaardig belastingadvies. Wilt u weten wat Fiscaler voor uw kantoor kan betekenen? Wij komen graag met u in contact.


Wij hopen van u te horen en zijn u graag van dienst om u en uw onderneming verder te helpen.


Voor vragen of aanvullende informatie: info@fiscaler.nl

Fotos


iStock_000006364141Small.jpg
Bedrijven: 4516