Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Ontspannen Opvoeden in Tolbert

  BedrijfsnaamOntspannen Opvoeden


  NaamMooy
  VoornaamKarla
  StraatBousemalaan
  Huisnummer40
  PlaatsTolbert
  Postcode9356 SC
  Telefoon0619380175

  Provincie

Groningen

  Website

http://www.ontspannenopvoeden.nl
  Contact
Contact opnemen met Ontspannen OpvoedenInformatie

WORSTEL JIJ MET  MOEILIJK GEDRAG VAN JE KIND? 
Ontspannen Opvoeden weet wat werkt. Ook bij jouw kind. 
Baal jij ervan, dat er zo vaak gedoe is met je kind? Dat niks makkelijk lijkt te gaan?. Er zijn vaak conflicten, wat de sfeer niet ten goede komt. Bovendien word je er soms zo moe van. Waarom werkt je kind nou niet even gewoon mee? Waarom doet-ie zo moeilijk? 
Of weet je soms niet meer hoe je je kind moet bereiken? Of je nou boos bent of begripvol, het resultaat is hetzelfde. Namelijk, dat het gedrag niet verandert. Je hebt al van alles geprobeerd. Wat nu? 
Heeft jouw kind een diagnose als ADD, ADHD, PDD-NOS of ASS bijvoorbeeld? Dan is opvoeden niet eenvoudig. Je zoekt naar manieren om je kind te helpen zich beter te gedragen. Want het is naar om mee te maken, dat je kind vaak negativiteit over zich heen krijgt door zijn of haar gedrag. Ook voor jouzelf is het niet makkelijk om je geduld te bewaren. 
Ik kan je helpen.Het is mogelijk om op een prettige manier het gedrag van je kind in goede banen te leiden. Er is een manier om zo met je kind om te gaan, dat het makkelijker gaat. Zodat het je niet meer zoveel energie hoeft te kosten. 
Het is mogelijk om te zorgen voor rust in huis, door conflicten op te lossen en te voorkomen. Er is een aanpak mogelijk waarmee je conflicten voor een groot deel kunt voorkomen of oplossen. Zodat het gezelliger wordt in huis. 
Het is mogelijk om je kind te helpen zichzelf te helpen. Zodat hij of zij meer zelfvertrouwen kan ontwikkelen. 
Ik ben Karla Mooy van Ontspannen Opvoeden, expert in opvoedingsproblemen. En ik help je graag om jouw probleem met je kind op te lossen. 
Kijk hier om te ontdekken of jij ook baat kunt hebben bij mijn hulp.

Bedrijven: 4516