Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Invention DC in Roggel

  BedrijfsnaamInvention DC


  NaamNijssen
  VoornaamEls
  StraatVrijkenstraat
  Huisnummer15
  PlaatsRoggel
  Postcode6088 PA
  Telefoon06-12441027

  Provincie

Limburg

  Website

http://www.inventiondc.nl
  Contact
Contact opnemen met Invention DCInformatie

ROGGEL – Schilders- en decoratiebedrijf Invention DC houdt op zaterdag 14 en zondag 15 december wederom een meer dan boeiende expositie.  ----------------------------------------------------------------------------
Hier kunnen bezoekers kennismaken met een compleet scala van unieke, creatieve ideeŽn en toepassingen. In de showroom worden weer een aantal bijzondere verftechnieken op wanden getoond.

Naast de schilderijen van Art die Zakko in de showroom, hebben de creatieve breinen achter Invention DC, Els Nijssen en Kit Bos, nog meer woonideeŽn. Hier zijn ze vorig jaar mee gestart en momenteel volop mee bezig. In de showroom is hier zelfs een aparte nieuwe ruimte voor ingericht.

Ook de, voornamelijk eigen gemaakte, kerst-en decoratiespullen zijn weer volop aanwezig. Geheel volgens Invention stijl. Al deze spullen zijn, evenals de schilderijen, tijdens de expositie te koop.

Invention DC blijft zich steeds vernieuwen. Vandaar dat er dit jaar een kleine outlethoek is ingericht.

Verder houdt Invention DC zich bezig met het decoreren van huizen, bedrijven en etalages. Tijdens deze speciale open dagen zullen er enkele voorbeelden van deze inrichtingen worden getoond. Dit zal veel ondernemers aanspreken.

Bezoekers zijn van harte welkom om geheel vrijblijvend tussen 11.00 en 17.00 uur binnen te lopen en zich te verbazen over de creatieve vertalingen van Invention DC.

De expositieruimte is gelegen aan de Vrijkenstraat 15 6088PA in Roggel, Limburg.

Meer informatie omtrent Invention DC is te vinden op www.inventiondc.nl. Hierop staat een complete webshop met unieke decoraties en schilderijen.

Fotos


375215_140564619383493_1985445229_n.jpg InventionDCexpositie2013kle.jpg
P1090507klein.jpg Disneyfront.jpg
Bedrijven: 4515