Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Zorgpunt Thuiszorg in Maastricht

  BedrijfsnaamZorgpunt Thuiszorg


  StraatAdelbert van Scharnlaan
  Huisnummer170 A1
  PlaatsMaastricht
  Postcode6224 JX
  Telefoon08006666665

  Provincie

Limburg

  Website

http://www.zorgpuntthuiszorg.nlInformatie

 

'Zorg moet je met een gerust gevoel
uit handen kunnen geven'

Want je hebt al genoeg aan je hoofd.

Als mensen zorg of hulp nodig hebben, willen ze dat met een gerust hart aan iemand kunnen overlaten. Iemand die het gewoon allemaal voor ze regelt. Persoonlijk, professioneel, vertrouwd en liefdevol.

Zorgpunt Thuiszorg wil die rol waarmaken en vervullen door de inzet van flexibele zelfstandige zorgprofessionals, heel persoonlijk en betrokken en met groot respect voor de mens in combinatie met een kwalitatief sterke maar slanke centrale organisatie.

Zorgpunt Thuiszorg zal zich primair richten op het leveren van dienstverlening in het kader van AWBZ erkende Thuiszorg. Zorgpunt zal daarin een bemiddelende rol vervullen tussen de zorgvrager, zorginstellingen, het zorgkantoor en de zorgverleners. Zorgpunt werkt met zelfstandige ZorgOnderNemers. Het ZON-principe biedt een 'gezond' alternatief naast de traditionele zorg in 'natura' en de zorg die betaald wordt via een PGB (Persoon Gebonden Budget).

Klanten kunnen op het gebied van de thuiszorg en alles wat daarmee samenhangt terecht op het kantoor te Maastricht of in een van de andere regio's. Een medewerker van Zorgpunt Thuiszorg informeert hen dan over de mogelijkheden. 

Bekende gezichten, vertrouwde handen.

 

 

 

 

Fotos


girlflower1.jpg locatie11.jpg
vader_dochter1.jpg
Bedrijven: 4567