Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

B-Art Works Gietvloeren in Oss

  BedrijfsnaamB-Art Works Gietvloeren


  Naamvan Dommelen
  VoornaamBart
  StraatOude Kerkstraat
  Huisnummer44
  PlaatsOss
  Postcode5341 HL
  Telefoon06-52373995
  Fax0412-405322
 

  Provincie

Noord-Brabant

  Website

http://www.b-artworksgietvloeren.nl
  Contact
Contact opnemen met B-Art Works GietvloerenInformatie

B-Art Works Gietvloeren uit Oss is een ervaren, innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van kunststofvloeren van polyurethaan of epoxy in diverse uitvoeringen. In ons assortiment vindt u de meest uiteenlopende vloeren zoals gietvloeren, betonlookvloeren, glittervloeren, troffelvloeren, coatingvloeren, etc.

Door ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring met het leggen van de meest uiteenlopende designvloeren kunnen wij u een product van topkwaliteit garanderen. Kwaliteit in de afwerking van de vloeren maar ook kwaliteit in de aftersales.

B-Art Works Gietvloeren is een flexibel bedrijf waar een persoonlijke aanpak gewaarborgd is. Want waar het ons om gaat: een vloer creŽren die past bij u. Uw eigen smaak is het uitgangspunt voor onze vloersystemen.
Belt u ons gerust voor een een afspraak. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

GIETVLOER
Een prachtige, praktische en heerlijke vloer voor elk vertrek in uw woning welke vakkundig wordt gelegd naar uw eigen wensen en ideeŽn.
Een gietvloer is een naadloos en strak vloerensysteem waarbij comfort en uitstraling voorop staan. Daarnaast zijn kwaliteit en duurzaamheid vanzelfsprekend. Kortom een vloer die jarenlang meegaat.

Een gietvloer is geluiddempend, waterdicht, hygiŽnisch, antiallergisch en gemakkelijk in onderhoud waardoor de vloer geschikt is voor verschillende doeleinden zoals woonhuizen, kantoren, showrooms, winkels etc.

Doordat de gietvloer gemakkelijk de temperatuur van de omgeving aanneemt voelt de vloer niet koud aan maar is daarentegen uitermate geschikt voor vloerverwarming.
Vanwege de geringe dikte (3 mm) van de gietvloer is deze ook geschikt om over een bestaande tegelvloer of zelfs over een houten ondergrond te leggen.

Vrijwel geen enkele vloer is volledig krasbestendig. Ook met een gietvloer moet men voorzichtig zijn met zand en steentjes onder de schoenen en met het verschuiven van meubels net als bij een houten vloer of een natuurstenen vloer.

Wat kost een gietvloer?

Bij het bepalen van de kosten van een gietvloer houden we rekening met een groot aantal verschillende factoren. De ondergrond en het formaat van de ruimte, bijvoorbeeld. Uiteraard spelen uw individuele wensen daarbij ook een grote rol. U zult dus begrijpen dat we geen vaste prijzenlijst kunnen geven. Maar B-Art Works Gietvloeren maakt graag een offerte op maat voor u. 

www.b-artworksgietvloeren.nl

Fotos


Mono_Art_gietvloer___hal_1.jpg Concrete_Art___Heeren_van_Nuland_5.jpg
proef.jpg Mono_Art_gietvloer___woonkamer_2.jpg
Bedrijven: 4517