Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Rasenberg Wegenbouw BV in Breda

  BedrijfsnaamRasenberg Wegenbouw BV


  StraatDruivenstraat
  Huisnummer23
  PlaatsBreda
  Postcode4816 KB
  Telefoon076-5781200

  Provincie

Noord-Brabant

  Website

http://www.rasenberg.nl
  Contact
Contact opnemen met Rasenberg Wegenbouw BVInformatie

Totaalprojecten

Van advies tot en met uitvoering; Rasenberg neemt de zorg voor projecten uit handen. Het leveren van kwaliteit en kostenefficiŽnt werken zijn hierbij het uitgangspunt. Net als bij alle (deel)projecten die Rasenberg voor haar opdrachtgevers uitvoert. We werken op basis van bestekken en D&C- en E&C-contracten. Daarnaast bieden we particuliere bedrijven slimme op maat oplossingen die vaak kostenefficiŽnter zijn dan meest voor de hand liggende oplossing.

Innovaties
Stil asfalt, elastisch asfalt en asfalt dat de hardheid van beton benaderd zijn de afgelopen jaren in ons laboratorium ontwikkeld. Rasenberg is steeds op zoek naar innovaties als het gaat  om het ontwikkelen en toepassen van asfaltproducten.

Locaties en deelnemingen
Rasenberg Wegenbouw werkt vanuit vier regionale vestigingen in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Krabbendijke. Ons asfalt produceren we in onze asfaltcentrale in Breda. Daarnaast werken we nauw samen met de collega’s van onze specialistische bedrijven op het gebied van verkeersmaatregelen en wegmarkeringen, mobiel puinbreken en geluidswerende korfcontructies. In de wintermaanden verzorgt Rasenberg voor verschillende opdrachtgevers de gladheidbestrijding.

Multidisciplinaire samenwerking
Rasenberg Wegenbouw is in staat om haar opdrachtgevers een veelheid aan activiteiten aan te bieden, eventueel in een integraal proces samen met haar zusterbedrijven die actief zijn op het gebied van bouwen (civiele betonbouw en utiliteitsbouw), milieutechniek, kabels en leidingen en procestechniek.


Bedrijven: 4515