Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Solledo in Tilburg

  BedrijfsnaamSolledo


  NaamDaamen
  VoornaamPGM
  StraatSpoorlaan
  Huisnummer295
  PlaatsTilburg
  Postcode5038 CB
  Telefoon06-20168273
  Fax06-20168273
 

  Provincie

Noord-Brabant

  Website

http://www.solledo.nl
  Contact
Contact opnemen met SolledoInformatie

Solledo zwembadverwarming is een onderneming die gespecialiseerd is in zwembadverwarming en toebehoren. Om uw zwembad te verwarmen werken wij met zonnecollectoren als zwembadverwarming die wij op elk gewenst formaat leveren en op maat maken. De energie besparende collectoren zijn altijd toepasbaar en kunnen gemakkelijk worden aangesloten op uw bestaand zwembad filter systeem.

De zonnecollector is te gebruiken voor elk zwembad zowel binnen als buitenzwembad. Solledo zwembadverwarming werkt met kwalitatief hoogwaardige EPDM rubberen collectoren om uw zwembad te verwarmen. Door middel van zonne energie zorgen de zonnecollectoren ervoor dat uw zwemwater opwarmt. Lekker weer vandaag, maar de watertemperatuur van uw zwembad is nog te koud om aangenaam te zwemmen? Met onze zonnecollectoren is dit verleden tijd, zodra de zon schijnt begint het zwemwater zich op te warmen, op een mooie zomerdag kan dit oplopen tot 4 a 5 graden celcius.

Onze zonnecollectoren hebben een erg scherpe prijs. Voor de prijs hoeft u niet in koud water te zwemmen. Decollectoren kosten 36,50 per m2 exclusief BTW en toebehoren. De collectoren worden op iedere gewenste maat gemaakt. Wanneer u nu gebruik maakt van gasgestookt of electrische verwarming verdient u doorgaans uw investering in twee jaar terug.

Fotos


zwembadverwarming.jpg
Bedrijven: 4515