Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Bregman Bedrijfsmakelaardij in Alkmaar

  BedrijfsnaamBregman Bedrijfsmakelaardij


  StraatKennemerstraatweg
  Huisnummer11
  PlaatsAlkmaar
  Postcode1814 GA
  Telefoon0725156564
  Fax0725125546
 

  Provincie

Noord-Holland

  Website

http://www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl
  Contact
Contact opnemen met Bregman BedrijfsmakelaardijInformatie

Bregman Bedrijfsmakelaardij is een professionele en ambitieuze Bedrijfsmakelaardij in Noord-Holland. Eigentijds maar met een rijke historie, welke teruggaat tot 1960. Al 50 jaar wordt de deskundigheid op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed herkend en erkend door onze opdrachtgevers.

Wij werken voor zeer diverse opdrachtgevers, van eenmanszaken tot internationale institutionele beleggers en van stichtingen tot (semi-)overheden. Met onze langjarige ervaring en allround vastgoed expertise brengen wij telkens weer succesvolle transacties tot stand en bewijzen wij onze toegevoegde waarde voor deze opdrachtgevers.

Ons werkgebied is Noord-Holland, waar wij in de loop der jaren een leidende positie hebben opgebouwd langs de as Haarlem-Alkmaar-Den Helder en langs de as Alkmaar-Heerhugowaard-Hoorn-Enkhuizen. Maar wij zijn zeker ook actief in het bedrijvengebied rond Purmerend, Amsterdam en Schiphol. Het hoofdkantoor van Bregman Bedrijfsmakelaardij is gevestigd in Alkmaar. 

Bregman Bedrijfsmakelaardij is lid van de vakgroep Bedrijfsmatig Onroerend Goed (BOG) van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) en onze bedrijfsmakelaars zijn gecertificeerd door Stichting VastgoedCert.  

Bedrijven: 4532