Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Fun Center Kart World Limmen in Limmen

  BedrijfsnaamFun Center Kart World Limmen


  NaamPut
  VoornaamMike
  StraatMaatlat
  Huisnummer2
  PlaatsLimmen
  Postcode1906 BL
  Telefoon072-5053920
  Fax072-5054254
 

  Provincie

Noord-Holland

  Website

http://www.kartworld.nl/Informatie

FUN CENTER KART WORLD LIMMEN

De naam zegt het al, bijFun Center Kart World Limmen komt u voor uw plezier en voor de (ont)spanning. Al bij binnenkomst in onze Formula bar ervaart u de gezelligheid waar wij zo bekend om staan!

Wij zijn begonnen als een indoor kartbaan, maar zijn ondertussen uitgegroeid tot een spectaculair Fun Center. Het is de perfecte indoor locatie voor uwbedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje, kinderfeestje, klassenuitje,enz., enz. Maar ook individuele bezoekers zijn bij ons altijd meer dan welkom!

Zoals u op de plattegrond kunt zien, hebben wij een scala aan activiteiten voor jong en oud; karten, lasergamen, sumo worstelen, rodeo stier, levend tafelvoetbal, boogschieten, digitaal kleiduiven schieten, kussengevecht, boxen xxl, gladiator gevecht, space ball, slotrace en nog veel meer. Dit alles allemaal onder één dak. Met onze jarenlange ervaring maken wij uw uitje tot een feest!

Naast onze standaard groepsarrangementen verzorgen wij ookevenementen op maat, geheel afgestemd op uw wensen. Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden, niets is ons te gek! En met een hapje en een drankje, aangevuld met een overheerlijk buffet in ons gezellige restaurant, kan uw middag of avond helemaal niet meer stuk!

Voor de grotere gezelschappen is ons feestcafe ""TheMiners Inn" met dansvloer exclusief te reserveren. Zoekt u een vergaderruimte met vergaderlunch, ook dat hebben wij!

Op diverse data organiseren wij deExtreme Fun Nights, supergezellige all-inn avonden met een after party in onze Saloon. Voor onze kleinere bezoekers is hetBlitz for Kidzarrangement op elke derde woensdag van de maand een waar kinderfeest!

Kortom, het enige Fun Center in Noord-Holland waar je moet zijn!!

Bedrijven: 4517