Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Medico Zorg in Amsterdam

  BedrijfsnaamMedico Zorg


  StraatBurg. Fockstraat
  Huisnummer66
  PlaatsAmsterdam
  Postcode1063 CV
  Telefoon0204862477
  Fax0204862478
 

  Provincie

Noord-Holland

  Website

http://www.medicozorg.nl
  Contact
Contact opnemen met Medico ZorgInformatie

Geniet van het leven, wij zorgen wel voor u wanneer dat nodig is. Persoonlijk, vertrouwd en dichtbij in uw omgeving. 

Dat is waar het bij Medico Zorg om gaat. Wij geven persoonlijk advies en bieden u professionele ondersteuning om uw zelfredzaamheid te vergroten.

Zelfstandig wonen is voor veel mensen erg belangrijk. Door ouderdom, handicap en ziekte kan het zo zijn dat de huishouding, de verzorging van uzelf, uw partner of gezinsleden niet meer gaat zoals u gewend was. Dan is het goed te weten dat er hulp vanuit Medico Zorg is.

Bij Medico Zorg kunt u rekenen op onze vertrouwde diensten, zoals huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en verpleging. Of op onze unieke diensten, zoals diabeteszorg en thuisbegeleiding. Medico Zorg heeft geen wachtlijsten, u krijgt direct de zorg die u nodig heeft.

Ook adviseren wij u over ondersteunende hulpmiddelen. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk zelfstandig wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. 

Heeft u vragen over thuiszorg, uw gezondheid, informatie over een bepaald ziektebeeld of de mogelijkheden voor ondersteuning? Wij komen graag bij u thuis om uw vragen te beantwoorden. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Belt u met onze zorgconsulenten, telefoon (020) 4862477 voor het maken van een afspraak.

Fotos


Logo_medico.jpg
Bedrijven: 4532