Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Mulder autoverhuur & leasing in Heerhugowaard

  BedrijfsnaamMulder autoverhuur & leasing


  NaamMulder
  VoornaamPeter
  StraatAlbert Soncklaan
  Huisnummer8
  PlaatsHeerhugowaard
  Postcode1701BX
  Telefoon0722029056

  Provincie

Noord-Holland

  Website

https://mulderautoverhuur.nl
  Contact
Contact opnemen met Mulder autoverhuur & leasingInformatie

Busje huren in de regio Heerhugowaard

Wilt u een busje huren? Dan heeft u bij ons een ruimte keuze. Of u nu op zoek bent naar een bestelbus, verhuisbus, auto, aanhanger of bakwagen. Ook voor het huren van een personenbusje kunt u bij Mulder Autoverhuur & Leasing terecht. Zelfs shortleasen van een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden.

Tegen scherpe prijs bestelbusje huren

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u niet te veel betaalt. U kunt bij ons per kilometer huren of kilometervrij. Per dagdeel of uur kan ook! Bovendien krijgt u direct online een prijsopgave zodat u weet wat de bus gaat kosten. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Direct online inzicht in beschikbaarheid

De beschikbaarheid van uw bus vindt u onder direct reserveren. U kunt deze ook direct boeken. Bovendien heeft u reserveringszekerheid; gereserveerd = gereserveerd. U merkt het: een busje huren is op deze manier wel heel snel en gemakkelijk.

Breng-, haal- en aftankservice

Met de brengservice leveren we voor € 15,- uw busje op de gewenste plek af, bijvoorbeeld op uw werk. Na de verhuur halen wij voor € 15,- het busje weer bij u op en als extra service tanken wij het busje ook af. Dat is wel zo makkelijk! Let op: deze service verlenen wij alleen in een straal van 20 km vanaf onze vestiging.

Ruimte voor eigen reclame

Onze busjes zijn wit en bevatten weinig reclame. Zo heeft u ruimte voor reclame voor uw eigen bedrijf, zonder storende reclame van het verhuurbedrijf.

Ook accessoires te huur

Wilt u goed voorbereid op pad? Ook voor bijvoorbeeld een navigatiesysteem, kinderzitjes enzovoorts bent u bij Mulder Autoverhuur aan het juiste adres.

Fotos


profiel_foto_you_tube.png VoorzijdeMulderautoverhuur11.jpg
AchterzijdeMulderautoverhuur1.jpg KantoorMulderautoverhuur1.jpg
Bedrijven: 4514