Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

SAFE Defense in Haarlem

  BedrijfsnaamSAFE Defense


  Naamvan den Broek
  VoornaamFred
  StraatWateringweg
  Huisnummer08
  PlaatsHaarlem
  Postcode2031 EJ
  Telefoon06-23212343

  Provincie

Noord-Holland

  Website

http://safedefense.nl
  Contact
Contact opnemen met SAFE DefenseInformatie

SAFE DEFENSE traint gericht op fysieke, verbale en mentale weerbaarheid en zelfverdediging.

SAFE DEFENSE start met gloednieuwe trainingen, cursussen, seminars en clinics voor bedrijven, instellingen, scholen, mannen, vrouwen, jongens, meisjes, jong en oud.

In de SAFE DEFENSE training of cursus leren de deelnemers letterlijk en figuurlijk stevig in de schoenen te blijven staan in vervelende, lastige, bedreigende, agressieve en/of gevaarlijke situaties. Het zelfvertrouwen van de deelnemers wordt verhoogd, waardoor effectiever gereageerd wordt op potentiŽle conflictsituaties.

SAFE Defense in combinatie met verschillende vecht/ en verdedigingssporten is de meest ideale vorm van weerbaarheidstraining. Door deze combinatie zijn er vele methodische en didactische werkvormen mogelijk en daardoor geschikt voor vele doelgroepen. Er kan een cursus of training op maat geschreven en zo ook gegeven worden welk geheel afgestemd wordt op de doelgroep met de daarbij behorende beschikbare tijd.

Voor professionals die beroepsmatig met agressie in aanraking kunnen komen, maar ook voor kinderen, tieners, volwassen en ouderen is deze combinatie de meest realistische vorm om te leren omgaan met diverse vormen van agressie en geweld.

Fotos


safe_logo_cirkel_200.jpg
Bedrijven: 4515