Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Colour Me Beautiful | Studio Kies Je Kleur in Deventer

  BedrijfsnaamColour Me Beautiful | Studio Kies Je Kleur


  NaamVan Keulen-Kiela
  VoornaamJoke
  StraatDavid wijnveldtweg
  Huisnummer9
  PlaatsDeventer
  Postcode7425 AC
  Telefoon0570-511501

  Provincie

Overijssel

  Website

http://kiesjekleur.nl
  Contact
Contact opnemen met Colour Me Beautiful | Studio Kies Je KleurInformatie

Kleuranalyse & Stijladvies

Voor een Kleding kleuradvies, Kleuranalyse, Kledingstijladvies, een Workshop Kleur & Stijl of Make-up advies bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij het reorganiseren van uw garderobe en/of helpen bij het winkelen (Personal Shopper). 


Ons kleuradvies leert je het maximale uit jezelf te halen met de juiste kleding- en kleurkeuze. Gekleed in de kleur en stijl die past bij jou persoonlijkheid, bereik je meer en voelt je je prettiger. Succes verzekerd!

Colour Me Beautiful Webwinkel

In onze complete webwinkel kun je alle hoogwaardige Colour Me Beautiful cosmetica, sjaals, boeken, cadeaubonnen en make-over arrangementen op een makkelijke en veilige manier bestellen. Het perfecte geschenk. Leuk om te geven, te krijgen of u zelf mee te verwennen.   

De webshop is, conform het kleuradvies, handig en overzichtelijk ingedeeld op jouw eigen Kleurtype. Makkelijker kan niet! Nooit meer een miskoop. Al jouw favoriete cosmetica producten zijn slechts een paar klikken van je verwijderd.

Studio Kies Je Kleur

Als  gediplomeerd  Colour Me Beautiful (CMB) imageconsultant geef ik al meer dan 15 jaar kleuradvies en kleding stijladvies aan particulieren en bedrijven. Dit alles in een persoonlijke en prettige sfeer. Samen met mij ontdekt u wat uw persoonlijke beste kleuren en stijlen voor kleding en make-up zijn.

Ik geef mijn kleuradvies en workshops in de studio in Deventer en op locatie, in zowel Nederland als BelgiŽ. Mijn doel is u te helpen met het vinden van uw juiste kleuren en stijlen en u tijd, geld en frustratie te besparen. 

Fotos


Webshop_Colour_Me_Beautiful.jpg colour_me_beautiful_makeup.jpg
CMB_paspoort_helder.jpg joke_van_Keulen_kiela.jpg
Bedrijven: 4532