Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Efisca Administratie & Advies in ALMELO

  BedrijfsnaamEfisca Administratie & Advies


  NaamElzinga
  VoornaamGerald
  StraatBedrijvenpark Twente
  Huisnummer305
  PlaatsALMELO
  Postcode7602 KL
  Telefoon0546-549128
  Fax0546-549121
 

  Provincie

Overijssel

  Website

http://www.efisca.nl
  Contact
Contact opnemen met Efisca Administratie & AdviesInformatie

PERSBERICHT

OPENING NIEUWE VESTIGING FINOVION IN ALMELO

Administratie- en advieskantoor Finovion gaat per 1 september 2011 een nieuwe vestiging openen in Almelo. Deze vestiging gaat deel uit maken van een landelijk dekkend netwerk van administratie- en advieskantoren.

Finovion is een administratie en financieel advieskantoor dat het Midden en Klein bedrijf ondersteunt bij het verkrijgen van meer grip op de zaak vanuit financieel oogpunt. Naast het verlenen van ondersteuning bij het traditionele accountantswerk, zoals het voeren van de administratie, belastingaangiften en het jaarwerk, is het de ambitie van Finovion om ondernemers inzicht te geven in hun cijfers. Op regelmatige basis worden de cijfers doorgenomen en worden acties naar de toekomst uitgezet. Hierbij vervult Finovion een klankbordfunctie naar de ondernemer.

Finovion biedt haar diensten aan tegen vaste maandelijkse bedragen.Finovion onderscheid zich ten opzichte van de grotere kantoren door de persoonlijke benadering van de klant en het zijn van een financieel klankbord naar de toekomst. Daartegenover staat dat Finovion wel de financiele en fiscale kennis heeft die normaal gesproken alleen aanwezig is bij de grotere kantoren.

 

Fotos


BPC_Almelo.jpg
Bedrijven: 4532