Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Hoogdesign in Deventer

  BedrijfsnaamHoogdesign


  NaamSeeters
  VoornaamRemon
  StraatAssenstraat
  Huisnummer14
  PlaatsDeventer
  Postcode7411JT
  Telefoon0570-820210

  Provincie

Overijssel

  Website

http://www.hoogdesign.nl
  Contact
Contact opnemen met HoogdesignInformatie

Diensten
Mix van marketing, vormgeving en techniek

"Wat zijn uw wensen en doelen en wat kan Hoogdesign voor u doen om uw doelen te behalen?" Dit zijn vragen die u kunt verwachten wanneer u zaken doet met Hoogdesign, want naast de diverse ontwikkelde producten gaat Hoogdesign graag met u om de tafel om creatief, commercieel en oplossingsgericht uw problemen onder de loep te nemen en daar waar mogelijk met oplossingen te komen.

Helpen uw doelen te behalen kan Hoogdesign doormiddel van diverse diensten.

 

 
Starterspakket met logo, huisstijl, website en marketing advies
   

Hoogdesign heeft speciaal voor de startende ondernemer een starterspakket ontwikkeld. Met dit pakket helpt Hoogdesign de ondernemer een start te maken met een professionele uitstraling.

Dit is al mogelijk vanaf § 999,00.


   
Website laten maken

Een professionele website kunt u laten maken door Hoogdesign. Het meedenken tijdens de inventarisatie van uw wensen en ideeŽn is de eerste stap bij het maken van uw website. Daarna wordt het concept uitgewerkt naar een doelgericht ontwerp gecombineerd met de nieuwste technieken en marketing.

Een professionele website kunt u al afnemen vanaf § 499,00.

 
   
Website beheren

Zonder enige technische kennis is het mogelijk om uw website hoog in de zoekmachines te krijgen en eenvoudig de inhoud aan te passen wanneer u maar wilt. Het door Hoogdesign ontwikkelde website beheer systeem zal altijd blijven groeien, Hoogdesign gaat met de tijd en techniek mee om het beheer systeem te verbeteren.

Eenvoudig uw website beheren kan vanaf § 899,00


   
Webwinkel beginnen

Door een webwinkel te starten kunt u makkelijk producten verkopen aan consumenten die u normaal gesproken niet zou bereiken. Wanneer u al een vaste winkel heeft en daarnaast een webwinkel begint kan dit uw verkoop een flinke boost geven.

De investering om een complete webwinkel te beginnen kan vanaf § 1499,00.

 
   
Internet marketing

U kunt bij Hoogdesign terecht voor een professionele kijk op uw internet marketing vraagstukken, want Hoogdesign stelt uw doelgroep voorop!

Maar wat valt nu eigenlijk onder internet marketing? Volgens Hoogdesign is een leidraad binnen internet marketing kennis hebben in het internet gedrag van uw doelgroep. Zoekmachine optimalisatie speelt hier belangrijke rol. Wanneer voor u het internet gedrag van uw doelgroep bekend is dan is het noodzakelijk om daar adequaat op in te spelen, door gebruik te maken van de nieuwste internet applicaties zoals social media en mobile apps.

 

 
Logo en huisstijl laten maken

Het ontwerp van uw logo en huisstijl is het gezicht van uw bedrijf. Het is een wereld van verschil wanneer u uit wil stralen dat u professioneel of juist heel goedkoop bent. Om de doelgroep een gericht bericht te geven van wat u aanbied, verwerkt Hoogdesign uw visie in uw logo en huisstijl.

Voor § 325,00 kunt u een logo laten maken.

 

 
Grafische vormgeving

Om de communicatie uitingen als gericht marketing tool in te zetten is een ontwerp dat de doelgroep kan prikkelen een belangrijk onderdeel. Naast het ontwerp zijn pakkende en doelgroep gerichte teksten erg belangrijk, hierin denkt Hoogdesign graag met u mee.

 
Social Media

Hoogdesign kan u helpen bij het inzetten van social media om bijvoorbeeld nieuwe klanten te genereren, uw netwerk te onderhouden of uw zoekmachine optimalisatie te verbeteren.


Bedrijven: 4515