Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Just by B in Zwolle

  BedrijfsnaamJust by B


  Straatfruitweidestraat
  Huisnummer41
  PlaatsZwolle
  Postcode8043 XD
  Telefoon038-2304868
  Fax038-2304869
 

  Provincie

Overijssel

  Website

http://www.justby-b.nl
  Contact
Contact opnemen met Just by BInformatie

Just by B een atelier in Zwolle met 20 jaar ervaring. 
U kunt bij ons terecht met alles wat met sieraden te maken heeft. We maken speciale ontwerpen naar wens en voeren deze ook uit. De meeste reparaties kunnen wij ook verzorgen. Van het op maat maken van bijv. een trouwring tot het veranderen of solderen van een defect sieraad. Ook knoop en rijgwerk is geen enkel probleem. 
Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij u en uw sieraad alle aandacht kunnen geven, dit kan zowel bij ons als bij u thuis, ook `s avonds! Neem vrijblijvend middels het contactformulier met ons op of bel voor een afspraak. Er worden altijd speciale ontwerpen voor u gemaakt, daarom vind u bij ons geen merken en geen voorraad slechts wat voorbeelden in zilver zodat u een idee krijgt van vorm en stijl.
                                                 100%! leuk!!!
 - Het leuke van een handgemaakt sieraad is dat wij slechts éénmaal het ontwerp van uw keuze gebruiken, zo blijft uw sieraad zeer uniek en exclusief!
 - U hoeft niet talloze juweliers af en te zoeken tussen honderden ringen/sieraden naar die ene die hét helemaal is, deze creërt u samen met ons 100% binnen uw budget!
 - Als u het leuk vind, kunnen wij u volledig op de hoogte houden van de verschillende stadia waarin uw sieraad zich bevind middels het regelmatig mailen van foto`s. Leuk om te bewaren?
 - En dan nog iets belangerijks: Mocht het zo zijn dat ondanks al uw en onze inspanningen uw sieraad toch niet helemaal naar uw wens is, passen wij dat gewoon aan net zo lang tot dat u 100% tevreden bent!

Fotos


DSC03270.jpg DSC03062.jpg
DSC03815.jpg
Bedrijven: 4515