Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Broadway American Steakhouse in Utrecht

  BedrijfsnaamBroadway American Steakhouse


  Naamzwart
  Voornaamonno
  StraatOudegracht
  Huisnummer139
  PlaatsUtrecht
  Postcode3511AL
  Telefoon030-2312643

  Provincie

Utrecht

  Website

http://www.steaksandribs.nlInformatie

EEN STUKJE NEW YORK IN HARTJE UTRECHT

Utrecht heeft een bijzonder bezienswaardig centrum, dat grotendeels nog door singels wordt omringd. Van noord naar zuid loopt de Oudegracht die uniek is vanwege zijn werven, lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen. In een van deze middeleeuwse werfkelders creŽert Broadway American Steakhouse al meer dan 20 jaar een stukje New York in hartje Utrecht.

Ons restaurant, op een steenworp afstand van de Domtoren, bestaat uit 2 ruime en gezellige werfkelders, elk voorzien van authentieke taferelen uit het beroemde theatergebied van New York, Broadway. Bij mooi weer kunt u uitstekend terecht op ons grote werfterras, direct aan het water. Terwijl u geniet van onze prime quality steaks, spareribs of heerlijke gegrilde vis, ziet u het Utrechtse grachtenleven aan u voorbij gaan: roeiboten, kano’s, waterfietsen en rondvaartboten, het levert een dagelijks kleurig spektakel op.

Broadway American Steakhouse is dť ideale uitvalsbasis voor diverse gelegenheden. Na het winkelen in de gevarieerde binnenstad of het bezichtigen van de diverse historische bezienswaardigheden is er niets leukers dan na te genieten in ons restaurant. Tevens is Broadway American Steakhouse de perfecte plek voor de start van een gezellig avondje uit: of u nu van plan bent om een Utrechtse kroegentocht te houden of een musical te bekijken, op ieder gewenst tijdstip kunt u bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd.

Ook zakengasten zijn bij ons van harte welkom, de Jaarbeurs en de diverse kantoorgebieden liggen op gemakkelijke loopafstand.

Voor ieder wat wils in Broadway American Steakhouse.

Al onze hoofdgerechten kan je ook afhalen, deze zijn dan inclusief colslaw, franse frietjes of een gepofte aardappel, Bbq- en knoflooksaus.

Handig wanneer je een keer geen tijd hebt om boodschappen te doen, niet zelf wilt koken of je gasten wilt laten genieten van onze prime kwaliteit steaks, onze spareribs of heerlijke gegrilde vis.

Je kunt je bestelling terplekke in het restaurant doen maar je kunt het ook van tevoren telefonisch aan ons doorgeven. (030-2312643)

www.steaksandribs.nl

Fotos


1broadway30juli.jpg 1broadway30juli_1.jpg
Bedrijven: 4532