Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Eazy Logistics BV in Veenendaal

  BedrijfsnaamEazy Logistics BV


  StraatKarveel
  Huisnummer41
  PlaatsVeenendaal
  Postcode3904 sp
  Telefoon0631905314

  Provincie

Utrecht

  Website

http://www.eazylogistics.nl
  Contact
Contact opnemen met Eazy Logistics BVInformatie

Eazy Logistics BV is uw koeriersbedrijf als het gaat om zowel particulier als zakelijk sneltransport zowel Nationaal als Internationaal. Door een geavanceerde planning, ervaren koeriers en een solide wagenpark kunnen wij u als klant de meest optimale service bieden.

Van envelop tot pallet, wij zijn uw koeriersdienst op het gebied van sneltransport en distributiewerk. Wij zijn in staat om uw goederen binnen heel Europa op ieder gewenst adres te leveren. Eazy Logistics BV is altijd zoekende naar verbeteringen in kwaliteit.Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit zijn de speerpunten van onze organisatie. Naast vakbekwame medewerkers vragen wij van onze mensen ook een grote mate van betrokkenheid en communicatieve vaardigheden. De service die wij bieden gaat net iets verder dan alleen maar uw goederen bij Uw klanten afleveren. Wij verzorgen uiteraard met de grootste zorg het transport, maar kunnen ook net even die extra handelingen verrichten waardoor u net even dat extra meerwaarde kan bieden aan uw klanten. U kunt hierbij denken aan installeren van apparatuur, persoonsgegevens controleren, contractafhandelingen.

Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf die net even wat meer te bieden heeft dan al die andere? Hecht u grote waarde aan persoonlijk contact, heldere afspraken en zeer scherpe tarieven?

Dan bent u bij Eazy Logistics aan het juiste adres. Het koeriersbedrijf die levert wat u verwacht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Fotos


quality_service_reliability_arrows_27386781.jpg Contact_logo_2.jfif
logistiek_34692102.jpg kaart_Europa.png
Bedrijven: 4532