Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Fitnessprof in amersfoort

  BedrijfsnaamFitnessprof


  StraatWeteringkade
  Huisnummer101
  Plaatsamersfoort
  Postcode3826BJ
  Telefoon0619188008

  Provincie

Utrecht
  Contact
Contact opnemen met FitnessprofInformatie

De overzichtelijke site met voedingssupplementen van kwaliteit waar het lichaam op kan bouwen. In deze webwinkel zijn daarom alleen maar supplementen te vinden waarvan bewezen is dat ze nuttig zijn voor het lichaam, dus geen trend producten waar de meest fantastische claims aan gekoppeld worden.

Dit is een van de achterliggende gedachten over het ontstaan van Fitnessprof. Het streven is een overzichtelijke site met voedingssupplementen, zonder door de vele aangeboden merken/producten het overzicht kwijt te raken. Het gevolg hiervan is dat je op het laatst echt niet meer weet welke voedingssupplementen je moet kopen. Daarom bied Fitnessprof een beperkte hoeveelheid voedingssupplementen aan. De producten die nu op de site worden aangeboden zullen langzaam maar zeker worden uitgebreid door een ruimer assortiment.

Fitnessprof onderscheidt zich door kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen aan te bieden.  De voedingsupplementen worden geproduceerd in opdracht van Fitnessprof met uitsluitend gecontroleerde grondstoffen uit de Europese Unie.  Op deze manier houden wij de controle over welke ingrediŽnten er worden verwerkt in onze voedingssupplementen. Deze ingrediŽnten zijn erg bepalend voor de kwaliteit van onze producten. Zo zijn wij niet afhankelijk van een vaste leverancier en is er geen tussenpersoon nodig zodat wij onze prijzen laag kunnen houden.

Daarnaast zijn er veel verschillen in kwaliteit van voedingssupplementen op de markt. Wij streven naar een zo zuiver mogelijk voedingssupplement met zo min mogelijk toevoegingen. Zoals je al hebt kunnen lezen stelllen wij aan onze producten hoge eisen, zo bevatten onze supplementen geen verdikkingsmiddelen, en zijn ze vrij van aspartaam, cyclamaat en guar gum. Een zo natuurlijk mogelijk product dus! Onze producten waarborgen wij door deze onder eigen naam op de markt te brengen. Wij verkopen dus alleen producten waar wij als Fitnessprof achter kunnen staan.

Bedrijven: 4517