Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

GORTcoaching Utrecht in Utrecht

  BedrijfsnaamGORTcoaching Utrecht


  NaamGort
  VoornaamT.
  StraatZakkendragershof
  Huisnummer33
  PlaatsUtrecht
  Postcode3511AE
  Telefoon0308771445

  Provincie

Utrecht

  Website

http://www.gortcoaching.nl/
  Contact
Contact opnemen met GORTcoaching UtrechtInformatie

Het aanbod van GORTcoaching Utrecht


Loopbaan Coaching  / Studiekeuze Advies Gericht op heroriŽntatie qua werk, functie of studie.
Je zit met vragen over je loopbaan: ’Welke baan past bij mij? Hoe kan ik ondanks de crisis toch nog een leuke baan vinden? Welke studie is de beste keuze?’. Je wilt niet alleen een helder doel voor ogen krijgen waar je concreet naar toe kunt werken maar ook weten wat je mogelijkheden zijn en hoe je jouw talenten kunt benutten. Dit zijn o.a. de onderwerpen die aan bod komen bij loopbaancoaching. Door middel van loopbaan coaching krijg je helder waar je goed in bent, wat je doelen zijn en hoe je deze gaat behalen. Tevens is het mogelijk met korting deel te nemen aan een eTraining van Evelp.
Kosten loopbaancoaching: 70,- (83,30 incl. btw) gem. 3-6 afsprakenPersonal Coaching / Life Coaching / Mental Coaching  Gericht op verbeteren van levenskwaliteit, werk en privť.
Je zit met vragen zoals: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe haal ik alles uit het leven? ’Je wilt je persoonlijke effectiviteit vergroten en meer successen behalen. Je wilt problemen beter kunnen oplossen en je gelukkiger voelen. Dit zijn o.a. de onderwerpen die aan bod komen bij personal coaching. Door middel van personal coaching krijg je een helder beeld van je waarden, talenten en passies. Je leert de facetten kennen die het leven een stuk aangenamer te maken.
Kosten personalcoaching:  70,- (83,30 incl. btw) 3-8 afspraken


Stress Coaching / Burnout Coaching Gericht op het voorkomen of herstellen van stress & burnout.
Je weet dat je werk-privť balans momenteel niet in orde is en je zit met vragen zoals: ‘Hoe kan ik deze balans herstellen? Wat zijn de handvatten om stress te verminderen?  Je wilt weten welke stappen je moet zetten om te herstellen van stressklachten en wat je moet doen om te voorkomen dat het nog eens gebeurt. Dit zijn o.a. de onderwerpen die aan bod komen bij stress coaching. Het uitgangspunt is om jou concrete kennis en inzichten te geven waardoor je op korte en lange termijn meer balans in je leven en werk kunt brengen.
Kosten stresscoaching:  70,- (83,30 incl. btw) 5-10 afspraken


Ondernemers Coaching / Business Coaching / Executive Coaching Gericht op het verkrijgen van nieuwe inzichten over ondernemerschap & leiderschap.
Je zit met vragen over je (nog op te starten) onderneming of het aansturen van werknemers: ‘Wat is voor mij de volgende stap met mijn bedrijf? Wat kan ik doen om een betere leidinggevende te zijn? Je wilt inspiratie maar ook concrete tips. Je wilt sparren met een ervaren coach zodat je nieuwe inzichten en ideeŽn opdoet.  Door middel van businesscoaching krijg je een heldere visie en weet je wat voor jou de prioriteiten zijn. Je krijgt helder wat je doelen zijn en hoe je er mee aan de slag kunt.
Kosten starterscoaching:  70,- (83,30 incl. btw) 3-6 afsprakenOutplacement Gericht op bedrijven en werknemers die een outplacement willen inzetten.
Een groot onderdeel van een outplacement zijn de coachgesprekken die u kunt inzetten voor: loopbaanadvies, keuzes maken, zelfkennis, vacatures vinden, cv opstellen, persoonlijke internet marketing etc. Het uitgangspunt van een outplacementtraject bij GORTcoaching is dat u precies weet wat u wilt ťn helder voor ogen heeft hoe u daar terecht gaat komen. Wilt u vrijblijvend een plan opstellen voor uw outplacementtraject?
Kosten outplacement: 135,- per coachgesprek (excl. BTW)

Fotos


coach_utrecht_gort_logo.jpg
Bedrijven: 4516