Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Herinneringen op Linnen in Montfoort

  BedrijfsnaamHerinneringen op Linnen


  NaamOp linnen
  VoornaamHerinneringen
  StraatSteenovenweg
  Huisnummer9
  PlaatsMontfoort
  Postcode3417XR
  Telefoon0348473984
  Fax0348474505
 

  Provincie

Utrecht

  Website

http://www.herinneringenoplinnen.nlInformatie

Foto op Canvas? Wij maken van je mooiste herinneringen een geweldige foto op canvas. Levering binnen 1 week en een niet goed geld terug garantie. Herinneringen op Linnen is de specialist in het maken van jouw eigen foto op canvas. Wij drukken jouw foto op een hoogwaardig canvas doek, ook wel linnen genoemd, en spannen dit op een stevig houten frame van 3 cm dik! Dit geeft een fantastisch beeld en maakt het geheel van topkwaliteit. Zo maken wij van je mooiste herinneringen een geweldige foto op canvas! Voor meer informatie zie www.herinneringenoplinnen.nl

Met ons nieuwe collagesysteem kan je jezelf helemaal uitleven! Je kan maar liefst 1 tot 100 foto's toevoegen. De foto's kan je bewerken, draaien, in- en uitzoomen net zolang tot je helemaal tevreden bent. Kies een eigen kleur voor de randen en je creatie is helemaal af!

Maak je canvas doek nog mooier met een schitterende baklijst! Onze doeken kun je direct aan de muur hangen doordat de foto mooi doorloopt op de zijkanten. Maar als je het doek een exclusieve uitstraling wilt geven is een baklijst echt iets voor jou! Onze baklijsten geven een geweldige sfeer in huis en toveren jouw foto op canvas om in een prachtig kunstwerk dat zo uit een museum of galerie zou kunnen komen! 

Onze canvas doeken zijn uitstekend geschikt als origineel cadeau, maar je kunt bij ons ook cadeaubonnen bestellen. Op deze manier kan diegene die de cadeaubon ontvangt zelf een mooie foto uitzoeken om te verwerken tot canvas doek.

Voor meer informatie zie www.herinneringenoplinnen.nl

Volg ons op https://twitter.com/#!/herinneringen of http://www.facebook.com/herinneringenoplinnen

Bedrijven: 4517