Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Massagetherapie-Woerden in Woerden

  BedrijfsnaamMassagetherapie-Woerden


  NaamBijkerk-Bakker
  VoornaamDanielle
  StraatPompmolenlaan
  Huisnummer26
  PlaatsWoerden
  Postcode3447 GK
  Telefoon31631241086
  Fax31631241086
 

  Provincie

Utrecht

  Website

http://www.massagetherapie-woerden.com
  Contact
Contact opnemen met Massagetherapie-WoerdenInformatie

Mijn naam is DaniŽlle Bijkerk-Bakker en zo lang als ik me kan herinneren, ben ik bezig met de vraag hoe het komt dat veel mensen te horen krijgen dat ze maar met hun klachten moeten leren leven.

Ik vroeg me dan altijd af of er niet meer was.

Ik heb geleerd te kijken naar de mens achter de mens, een samenwerking van lichaam, geest en energie.

  

Als moeder van twee kinderen kwam ik in aanraking met Reiki en na mijn eerste inwijding volgde al snel de tweede inwijding. Ik heb met eigen ogen de wonderen van Reiki mogen ervaren en er heel veel heling mee kunnen bevorderen bij diverse mensen.

Door deze ervaringen, ben ik naast mijn toenmalige baan (ik was secretaresse in de verstandelijk gehandicaptenzorg), een driejarige HBO opleiding tot Voetreflexzonetherapeut gestart bij Sonneveltopleidingen.

 

Naast deze opleiding ben ik me gaan interesseren voor Bachbloesemremedies, Mindfulness Based Cognitive Therapy, ben ik ingewijd als Reiki Master II en om mij aan te sluiten bij de BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument), heb ik HBO Medische Basiskennis gestudeerd.

  

Om bij te blijven binnen mijn vakgebied als natuurgeneeskundig therapeut, volg ik regelmatig bijscholingen.


De door mij toegepaste behandelingen

- voetreflextherapie

- reiki

- mindfulness

- reiki

- begeleiding van hoogsensitieve personen


 voldoen aan de vijf natuurgerichte principes


Vijf natuurgerichte principes

 

 

1. ENERGIE is de fundamentele basis van leven.
Hierbij worden energetische vormen van hulp aangeboden. Zonder (aanvullende) energie is er geen mogelijkheid tot herstel. Deze vorm van hulp is prioriteit 1.

2. PRIKKELOVERDRACHT.
Het direct herstellen van interne fysieke communicatie systemen welke via zenuwbanen hun weg vinden en daarmee alle cellen beÔnvloeden. Zonder een goede geleiding stagneren vele functies. Deze vorm van hulp is prioriteit 2

3. DRAINAGE
Toxische belastingen zowel in geestelijke als stoffelijke vorm verminderen. Onze cultuur is van dien aard dat we ons dagelijks stoffelijk en geestelijk verontreinigen. Het gevolg is dat er veel energie nodig is om deze negatieve belasting te bewaken. Via deze belasting van toxiciteit stagneren voornoemde communicatie systemen en vertraagt het de signalen die een prikkel tot herstel zouden kunnen geven. Deze vorm van hulp is prioriteit 3

4. VOEDING
Het belang van een goede voeding . Belangrijk is te realiseren dat naast geestelijke voeding ook gedegen inzichten op stoffelijk niveau gegeven dient te worden. Een essentieel onderwerp om evenwicht te krijgen tussen prestatie en welzijn. Elk advies werkt echter vertragend als niet aan prioriteit 1-2-3 is voldaan.

5. DE PSYCHE EN HET ONBEWUST ZIEKMAKENDE LEVENSPATROON.
Aandacht voor de natuurgerichte psyche van de mens. Psychisch en gevoelsmatig is het menselijke gestel door onwetendheid nauwelijks in staat om ziekmakende processen zelfstandig tot verandering te brengen. Volstrekte onbewuste zelfontkenning uit het verleden eisen hun bittere tol.

Voldoet men aan prioriteit 1-2-3-4 dan is de klik tot een bewuste verandering snel gevonden, Immers energie, communicatie, drainage en voeding zijn op peil, waardoor gemakkelijker angsten en vooroordelen kunnen worden overwonnen. Wordt principe 5 niet gedegen gekeerd, dan zal cliŽnt blijven “shoppen” en eeuwig op zoek blijven naar gezondheid bij collega’s maar zal deze nooit daar vinden, daar gezondheid alleen gevonden kan worden in jezelf.

Fotos


logo_2.bmp
Bedrijven: 4532