Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

V!P Safety BV in Nieuwegein

  BedrijfsnaamV!P Safety BV


  Naamvan der Vorst
  VoornaamB
  StraatFahrenheitbaan
  Huisnummer2
  PlaatsNieuwegein
  Postcode3439 MD
  Telefoon030-6025079
  Fax030-6050638
 

  Provincie

Utrecht

  Website

http://www.vipsafety.eu
  Contact
Contact opnemen met V!P Safety BVInformatie

V!P Safety BV is de importeur van Ejendals Tegera werkhandschoenen, Swiss One en CAT veiligheidsbrillen en de Jalas (Geox) werkschoenen. Daarnaast heeft V!P Safety een compleet assortiment hoogwaardig kwalitatieve persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) voor de bouw en industrie zoals werkkleding, helmen, gehoor- en adembescherming. V!P Safety onderscheidt zich door de kwaliteit van de werk- en winterhandschoenen, werkschoenen, veiligheidsbrillen, adembescherming en het complete assortiment bouwhelmen, gelaatsschermen en gehoorbescherming ten opzichte van andere leveranciers van PBM's. Duurzaamheid in combinatie met veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Door gebruik te maken van duurzame producten zijn wij in staat om elk vraagstuk van onze klanten op een kostenefficiŽnte wijze in te vullen. Met ruim 10 jaar ervaring in de PBM industrie kennen wij de markt uitstekend en weten wij telkens weer nieuwe, innovatieve producten aan ons assortiment toe te voegen.

V!P Safety helpt graag om ook ķw werkvloer veilig te houden. Met constante ontwikkeling en vernieuwing van het assortiment heeft V!P Safety een oplossing voor elk veiligheidsvraagstuk, uiteraard in lijn met de laatste ARBO-wetgeving.

Naast een alomvattend assortiment bieden wij tevens een uitgebreide service op het gebied van het aanmeten van veiligheidsschoenen, kleding en gehoorbescherming. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw zorgen met betrekking tot de verstrekking van PBM's aan uw werknemers onze zorg is. Door middel van een persoonlijke administratie van uw medewerkers zijn wij instaat om maatvoering, uitgifte en budget keruig voor u bij te houden. Wij zorgen te ontzorgen!

Bedrijven: 4517