Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Veiligheidsspiegels Shop in Schiedam

  Bedrijfsnaam Veiligheidsspiegels Shop


  NaamSongul
  VoornaamKramer
  StraatPostbus
  Huisnummer71
  PlaatsSchiedam
  Postcode3100 AB
  Telefoon010-8208661
  Fax010-8208662
 

  Provincie

Zuid-Holland

  Website

http://www.veiligheidsspiegels-shop.nl
  Contact
Contact opnemen met Veiligheidsspiegels ShopInformatie

WELKOM in onze veiligheidsspiegel-shop!

Wij bieden u een groot assortiment veiligheids- en verkeersspiegels van wereldklasse. Voor uw gemak onderverdeeld in 5 logische categorieŽn: verkeersspiegels, condens-vrije verkeersspiegels,observatiespiegels, winkelspiegels en bewakingsspiegels. Zo kunt u bij ons terecht voor iedere denkbare toepassing op het gebied van veiligheidsspiegels, zowel voor binnen als voor buiten.
Al onze veiligheidsspiegels zijn gemaakt van hoogwaardig, onbreekbaar kunststof ( 3 jaar garantie), behalve de winkelspiegels, waar wij hebben gekozen voor een kunststof dat een nog beter beeld geeft. Overal hebben wij voor uw gemak de maximale gebruiksafstand erbij vermeld.
Van alle typen veiligheidsspiegels hebben we een aantal maten op voorraad; bij ieder product vermelden we of dat het geval is voor de maat die u wenst. Is het geen voorraad-item, dan hebben we een kleine 2 weken levertijd nodig. Aan u de keus ; wij zijn u echt heel graag van dienst !


Veiligheidsspiegels-shop.nl
( is een onderdeel van Face Signing )
Postbus 71
3100 AB Schiedam
Tel.nr. : +31 (0)10 820 86 61
Fax nr.: +31 (0)10 820 86 62
E-mail :shops@facesigning.nl
KvK nr.: 51828014 Kijkt u ook eens op http://www.facesigning.nl/ en http://www.facesignshop.nl/ !

Face Signing verzorgt bewegwijzering binnen, bewegwijzering buiten, binnenreclame, buitenreclame en gevelreclame voor alle doelgroepen!

Nieuw: de parkeerborden shop www.parkeerborden-shop.nl

Waarom zou u kopen bij Veiligheidsspiegels ?

• 1. Gemakkelijk te bestellen, zonder registratie en altijd bereikbaar voor hulp of advies( vůůr, maar ook na uw aankoop).
• 2. Wij houden grote voorraden aan : uw bestelling kan meestal geleverd worden binnen 3 werkdagen. Sommige producten hebben een langere levertijd ( dit staat bij het betreffende product vermeld).
• 3. Alle producten worden compleet met universeel bevestigingsmateriaal geleverd.
• 4. Al onze producten zijn zeer scherp geprijsd, terwijl wij u wel de best mogelijke kwaliteit bieden.
• 5. Op onze producten geven we 3 JAAR GARANTIE ( op sommige zelfs 6 jaar) !
• 6. Wij hebben een ongekend breed programma; als u een spiegel zoekt die u niet in onze webshop aantreft, contact u ons dan aub. Ons assortiment bevat meer dan u hier aantreft namelijk.

Al onze spiegels nog ťťn keer op een rij : detailhandel-beveiligingsspiegels, bewakingsspiegels, winkelspiegels, op- en uitritspiegels, panoramische spiegels, bolle spiegels, dode-hoekspiegels, verkeersveiligheidspiegels, magazijnspiegels, industriŽle veiligheidsspiegels, anti-frost & anti-condens spiegels, spiegels om onder een voertuig te inspecteren,

Bedrijven: 4514