Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Jamello in Den Haag

  BedrijfsnaamJamello


  NaamSmit
  VoornaamEdgar
  StraatDe Bockstraat
  Huisnummer44
  PlaatsDen Haag
  Postcode2525SZ
  Telefoon0614568993
  Fax0848313972
 

  Provincie

Zuid-Holland

  Website

http://www.deopeningstijden.nlInformatie

DeOpeningstijden.nl is een website die is ontworpen om bezoekers op een eenvoudige manier openingstijden van een publiek toegankelijke zaak te vinden. De structuur van deze site is zo ontwikkeld dat de site zeer goed gevonden wordt door internet zoekmachines en de gevraagde openingstijden eenvoudig met een minimaal aantal clicks te vinden zijn.

Uniek aan deze site is dat bezoekers zonder registratie en geheel vrijblijvend een cijfer kunnen geven en commentaar kan geven. Uiteraard worden alle commentaren nagekeken en indien nodig verwijderd. Tevens kan er gezocht worden op alleen een winkelnaam of een categorie eventueel in combinatie met een stad. Het resultaat is een overzichtelijke pagina waarop de openingstijden en het adres van de winkel te zien zijn, inclusief eventuele commentaren en cijfers. Dit houd in dat zowel bezoekers als winkeliers zelf kunnen zien hoe een winkel beoordeeld wordt door het publiek. Tevens vermelden wij opzettelijk geen emailadressen en/of telefoon- en faxnummers. Wij weten uit ervaring dat deze vaak veel onnodig verkeer opleveren en wij vinden dan ook dat wij niet het juiste platform zijn om deze te vermelden. Indien u dat zelf wel wenst, zijn wij uiteraard bereid deze vermelding kosteloos op uw resultaatpagina te vermelden.

Op dit moment bestaat onze database nog voornamelijk uit winkels, het is de bedoeling dat deze ook gevuld zal worden met alle zaken die toegankelijk zijn voor publiek, zoals bijvoorbeeld theaters, gemeentehuizen, bibliotheken en zelfs ziekenhuizen. De openingtijden zijn voornamelijk door ons zelf verzameld, u kunt ons hier bij helpen door eenvoudig zelf winkels toe te voegen.

Deopeningstijden.nl is een onderdeel van Jamello, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te ’s-Gravenhage onder nummer 27323948, in samenwerking met Rarian Interactive.

Idee of suggestie? U kunt ons bereiken via info@deopeningstijden.nl.
Vragen of andere opmerkingen? U kunt ons ook bereiken via klantenservice@deopeningstijden.nl.    

Fotos


logojpeg.jpg
Bedrijven: 4532