Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Nauticparts B.V. in Brielle

  BedrijfsnaamNauticparts B.V.


  VoornaamTon
  Straatkrammer
  Huisnummer8
  PlaatsBrielle
  Postcode3232he
  Telefoon0108200371
  Fax0108200371
 

  Provincie

Zuid-Holland

  Website

http://www.drijvende-steigers.nl
  Contact
Contact opnemen met Nauticparts B.V.Informatie

Drijvende-steigers.nl is onderdeel van NauticParts B.V. en al jaren het adres op het gebied van drijvende steigers, gevestigd in Zuid-Holland.

Als leverancier van drijvende steigers zijn wij vooral actief op de Nederlandse en Belgische markt voor zowel particulieren als bedrijven.

Mede door de flexibiliteit en het directe contact, zowel telefonisch als via internet, kunnen ideeŽn en plannen op korte termijn gerealiseerd worden met professioneel advies en goede ondersteuning.

U kunt kiezen uit vier verschillende steiger systemen zodat er voor elke situatie een geschikte steiger te vinden is.  Dus of het nu gaat om een traditionele steiger of een steiger voor watersport evenement, duik platform of werkvlot, wij hebben de juiste steigers voor uw project.

Ook bieden we andere nautische producten zoals, aluminium loopbruggen en loopplanken van aluminium, carbon of kunststof en Rotoport jetski dock opvaar steiger voor jetski of kleine boot en drijvende bootliften voor monohull en multihull boten.

Fotos


voorbeeldfoto_14.jpg werkvlot_bbm.jpg
2012_09_20_115145.jpg IMG_5828.jpg
Bedrijven: 4532