Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

SELFLINE OPLEIDINGEN in Den Haag

  BedrijfsnaamSELFLINE OPLEIDINGEN


  StraatAagje Dekenlaan
  Huisnummer49
  PlaatsDen Haag
  Postcode2533SG
  Telefoon0153618033

  Provincie

Zuid-Holland

  Website

http://www.selfline.nlInformatie

SELFLINE GEEFT DE VOLGENDE CURSUSSEN:

 

 

- Cursus Haarknippen in heel Nederland door SELFLINE

De cursus haarknippen is een leuke, sterk praktijkgerichte cursus, waarbij ervaren, getrainde kapsters u in tien avondlessen van 2 ½ uur de basistechnieken bijbrengen. De cursussen worden op een vaste avond in de week gegeven van 19.30 uur tot 22.00 uur.

De beginnerscursus haarknippen start twee keer per jaar, in april en in september.

Na het behalen van het SO 1 certificaat kan men deelnemen aan de gevorderdencursus haarknippen, ook weer bestaande uit tien lesavonden van 2 ½ uur. Deze cursus start jaarlijks in januari en september.

Informatie en een inschrijfformulier vindt u op onze website.

 

 

- Cursus haarverven en blonderen

Wie heeft het niet eens zelf thuis geprobeerd, het haar tijdelijk of blijvend te kleuren?

Niet altijd krijgt het haar de gewenste kleur. Hoe kan dat en hoe moet het wel?

U kunt het antwoord hierop krijgen in de nieuwe cursus voor de consument ‘ Haarverven en Blonderen’. De cursus bestaat uit acht cursusavonden van 2 ½ uur en start in april. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist.

De vakkundige docent legt de hand van het lesboek de theorie en de praktijk uit. 

Tijdens de cursus werkt u met een oefenhoofd speciaal voor het haarverven. Het oefenhoofd heeft 4 haartypes (100% echt haar).

 

 

- Cursus opsteken en vlechten, modeleren lang haar

Eind februari start SELFLINE op diverse locaties in Nederland de cursus opsteken en vlechten. Voor o.a. bruidskapsels of moderne meidenkapsels is het leuk om het haar op te steken, te vlechten, te twisten en/of te knopen. Deze technieken leert u in de praktijkgerichte cursus opsteken en vlechten. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is vijf avonden van 2 ½ uur, van 19.30 uur tot 22.00 uur.

 

 

- Cursus ‘haarsnijden’

Een andere methode om het haar in model te brengen is het haarsnijden. In de korte cursus worden de basistechniek van het haarsnijden geleerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een Feather Styling Razor of een stalen efileermes. Het haarsnijden geeft weer een ander effect dan het knippen van het haar. Een leuke aanvulling op de cursus haarknippen! De cursus start in april.

 

 

OOK KUNT U BIJ SELFLINE TERECHT VOOR:

 

 

 

- Professioneel kappersmateriaal

Voor zowel het haarknippen als –snijden geldt dat goed gereedschap het halve werk is. Particulieren en kappers kunnen professionele kappersartikelen, vloeistoffen en chemicaliŽn  via onze website, onder ‘Selfline Shop’ bestellen.

 

 

Bedrijven: 4567