Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

Styling Visie in Rotterdam

  BedrijfsnaamStyling Visie


  StraatSchoklandsestraat
  Huisnummer19a
  PlaatsRotterdam
  Postcode3083 PB
  Telefoon010-7864687
  Fax084-8370095
 

  Provincie

Zuid-Holland

  Website

http://www.stylingvisie.nlInformatie

Een huis kopen of verkopen begint vaak op het Internet. Het aanbod is groot en het is moeilijk u te onderscheiden. De presentatie van uw huis en zeker de eerste indruk zijn vaak allesbepalend voor het verdere verkoopproces.

Styling Visie kan u begeleiden bij een optimale verkooppresentatie van uw huis. Wij kijken door de ogen van de kopers. Kleine aanpassingen hebben al een groot effect! U kunt denken aan het aanbrengen van leuke decoraties, wat verschuivingen, een andere kleur aanbrengen of rust creŽren in huis.

Styling Visie kan u met raad en daad terzijde staan.

De taxatie kan zelfs hoger uitkomen. Uw huis is meer waard als het er mooi uitziet. Bieders hebben er dan meer voor over. De foto's krijgen een betere uitstraling op de website. De interesse van de potentiŽle koper wordt direct gewekt!

Je huis zo snel mogelijk verkopen tegen de beste prijs met hulp van de verkoopstylist.
Uit onderzoek is gebleken dat 75% van de potentiŽle kopers niet door de huidige opstelling/inrichting heen kan kijken. Daarom is het van belang dat uw huis transparant wordt voor de koper. Overbodige meubels moeten worden verwijderd, positieve punten extra belicht en kleine klusjes worden afgemaakt. Doordat de verkoper een emotionele band heeft met het huis is het moeilijk om veranderingen te herkennen en door te voeren.
Styling Visie heeft een neutrale blik en kan rust en ruimte creŽren waar dat nodig is.

Met de tips van een uitgebracht rapport van Styling Visie kunt u zelf aan de slag om uw huis verkoopklaar te maken of het geheel laten uitvoeren door Styling Visie. Ook zonder een uitgebreid rapport kunnen wij direct aan het werk gaan voor u.

U beslist zelf wat voor u het beste uitkomt!

 

Onze website: www.stylingvisie.nl

Fotos


logo_website.gif
Bedrijven: 4532