Bedrijvenbord - Online Bedrijvengids - De plek voor het zoeken en vinden van Bedrijven in Nederland

XRS wireless solutions in Rotterdam

  BedrijfsnaamXRS wireless solutions


  NaamSchroot
  VoornaamKevin
  StraatWestblaak
  Huisnummer146
  PlaatsRotterdam
  Postcode3012 KM
  Telefoon0103020046
  Fax0103020047
 

  Provincie

Zuid-Holland

  Website

http://xrs.nl
  Contact
Contact opnemen met XRS wireless solutionsInformatie

XRS wireless solutions ontwikkelt en levert professionele draadloze internettelefoons voor PBX-systemen in de zakelijke markt. Dankzij haar betrouwbaarheid, schaalbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit kan XRS wireless solutions producten leveren die haar klanten in staat stelt de telefonische dienstverlening te maximaliseren.

Door te kiezen voor de producten van XRS wireless solutions, kiest u voor een duurzaam, maar technisch vooruitstrevend product. Onze producten staan bekend om de gebruiksvriendelijkheid, zodat uw werknemers het product zonder problemen kunnen gebruiken. Daarnaast zijn de producten eenvoudig te installeren, uw techneuten zullen geen probleem hebben met de implementatie!

Onderstaand vindt u een overzicht van de voordelen van de XRS draadloze telefoonsystemen:

 • Schaalbaar
  Zowel het aantal basisstations als het aantal toestellen is naadloos uit te breiden. Hiermee voorkomt u structurele complicaties bij het toevoegen van een extra gebruiker en groeit uw draadloze telefoonsysteem mee met de omvang van uw onderneming.
 • Functioneel
  Wegens de vele functionaliteiten die standaard in de systemen van XRS wireless solutions zijn geļmplementeerd kunt u eenvoudig gesprekken in de wacht zetten, meerdere gesprekken tegelijk voeren, of gesprekken naar andere gebruikers doorverbinden. Uiteraard is dit enkel een greep uit de vele functionaliteiten van een XRS draadloos systeem.
 • Betrouwbaar
  Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van internettelefonie die zowel impliciet als expliciet vastgelegd is in XRS wireless solutions, brengen wij een stabiel en betrouwbaar product op de markt waar andere ondernemingen uit de zakelijke markt op kunnen vertrouwen. Tevens hebben wij een uitgebreid partnernetwerk waar wij mee samenwerken om ieder aspect binnen de markt van internettelefonie te kunnen beheersen.
 • Betaalbaar
  Omdat XRS wireless solutions zich richt op de zakelijke markt, begrijpen wij dat een investering in de infrastructuur van uw telefonie niet vanzelfsprekend de hoogste prioriteit verdient binnen uw onderneming. Daarom geloven wij dat wij een perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid hebben ontwikkeld waar onze klanten de vruchten van plukt.
 • Professioneel
  Met de professionele kwaliteit van de draadloze telefoonsystemen van XRS wireless solutions bent u verzekerd van hoge kwaliteit in alle aspecten. Dankzij duurzame hardware en software is de gesprekskwaliteit gewaarborgd en kunt u de telefonische dienstverlening van uw onderneming maximaliseren.

Fotos


Logo_XRS_437.jpg Image1.jpg
Image3.jpg Image2.jpg
Bedrijven: 4532